hysplit thinks my tablet running Win10 is 32 bit

Post any defects you find in the HYSPLIT software here. The HYSPLIT Developers carefully monitor this list and will work diligently to repair any reported problems. When posting a bug report, please specify both the HYSPLIT version and operating system you are using.
Post Reply
mhwindsor
Posts: 1
Joined: August 23rd, 2019, 7:35 pm
Registered HYSPLIT User: Yes

hysplit thinks my tablet running Win10 is 32 bit

Post by mhwindsor »

I cant download the 64 bit version of hysplit on my 64 bit tablet running Windows 10. Hysplit thinks it is 32 bit. Is there a way to override this?

Thank you for your help

My email is matt.windsor (@ sign) ncparks.gov if you want to reply direct
hymark
Posts: 2
Joined: June 27th, 2020, 11:46 pm
Registered HYSPLIT User: Yes

Re: hysplit thinks my tablet running Win10 is 32 bit

Post by hymark »

mhwindsor wrote:
August 23rd, 2019, 7:41 pm
I cant download the 64 bit version of hysplit on my 64 bit tablet running Windows 10. Hysplit thinks it is 32 bit. Is there a way to override this?

Thank you for your help

My email is matt.windsor (@ sign) ncparks.gov if you want to reply direct
Same issue here.

Any help?

Thanks in advance.
McP82
Posts: 18
Joined: November 29th, 2019, 4:38 am
Registered HYSPLIT User: No

Re: hysplit thinks my tablet running Win10 is 32 bit

Post by McP82 »

What model of tablet is that? What's the OS on it? Without this info, we will not be able to help you.
Post Reply