cluster

Topics about the trajectory clustering program for HYSPLIT.
Post Reply
gkrkpm
Posts: 9
Joined: September 9th, 2015, 10:52 pm
Registered HYSPLIT User: No

cluster

Post by gkrkpm » November 19th, 2015, 2:37 pm

Hi;
I have run cluster analysis for 2 different location. I am getting a error message (in attachment). Is it possible to do cluster analysis for two different location in one run.

regards
Karthik
Attachments
location.png

barbara.stunder
Posts: 355
Joined: November 9th, 2012, 4:23 pm
Registered HYSPLIT User: Yes

Re: cluster

Post by barbara.stunder » November 23rd, 2015, 9:29 am

No. Clustering can be done for only one trajectory origin location.

Post Reply